800 sensorin avulla itseään mittaava Chris Dancy

vierailee Suomessa ja NextM-seminaarissa

Erilaisten laitteiden, sensoreiden ja sovellusten avulla elämänlaatuaan parantanut Chris Dancy on yksi NextM-seminaarin puhujista. NextM on Pohjoismaissa suuren suosion saavuttanut ja Suomessa nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä tulevaisuuteen luotaava seminaari, jonka keskiössä ovat innovaatiot, teknologia, mediat ja markkinointi.

GroupM tuo kansainvälisen tulevaisuus- ja teknologiaseminaarin NextM:n Suomeen. Tämän tasoista ja laajuista seminaaria Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Chris Dancy on yksi tapahtumamme pääpuhujista, ja hän kertoo mitä tapahtuu kun Internet katoaa ja miten teknogian kehitys mahdollistaa paremman käyttäjäkokemuksen ja vuorovaikutuksen”, kertoo GroupM Finlandin operatiivinen johtaja Antti Mäki.

Chris Dancy tunnetaan tittelillä “The most connected human on Earth”. Hän on kytkenyt itseensä valtavan määrän erilaisia laitteita, jotta voisi seuraa elintoimintojaan eri mittareiden avulla. Dancy alkoi kerätä tietoja itsestään ja terveydentilastaan kahdeksan vuotta sitten huomattuaan, että lääkäreillä oli vaikeuksia pysyä kärryillä hänen potilastiedoistaan. Chris halusi löytää keinon mittaamiseen ja tiedon keräämiseen ilman, että hänen täytyisi itse pitää kirjaa tiedoista.

Dancy on analysoinut ja optimoinut elämäänsä aina kalorin kulutuksesta henkiseen hyvinvointiin. Elämänmuutosten myötä hän muun muassa onnistui pudottamaan painoaan 45 kiloa puolessatoissa vuodessa. Hän on parantanut terveyttään, tuottavuuttaan ja elämänlaatuaan. Hän kokee, että elämänsä digitaalisen arkistoinnin myötä hän voi elää turvallista ja stressitöntä elämää.

Dancy uskoo, että nykymaailmassa, jossa useimmat yritykset integroivat älykästä teknologiaa eri tuotteisiin, on vain ajan kysymys, että kuluttajat omaksuvat hänen elämäntyylinsä. Hän kuitenkin toteaa, että älykkäässä maailmassa ihmisten pitäisi oppia, milloin jakaa tietoa. “Dataa on todella suuria määriä kaikessa mitä kotona teemme, vaikka se ei olisikaan älykästä dataa. 2020-lukuun mennessä ei tule olemaan mitään sellaista työpaikkaa, joka ei olisi muuttunut puettavien älylaitteiden myötä”, sanoo Dancy.

Lisätietoa Chris Dancysta: www.chrisdancy.com, https://youtu.be/-FSrxBMblAk

Chris Dancy puhuu NextM:ssä torstaina 9.3. klo 9:00-9:45.

NextM järjestetään 8.-9. maaliskuuta Tapahtumakeskus Telakalla Helsingissä.

Mediayhteydet ja haastattelupyynnöt: Heidi Laiho puh. 040 766 7707 ja Riina Tarpila puh. 0400 632 767.

Lisätietoja tapahtumasta: Antti Mäki, COO GroupM Finland puh. 040 830 9345.

 

Maxus, MEC, Mediacom, Mindshare ja Xaxis yhdessä ovat GroupM Finland. Vuoden 2015 kokonaisliikevaihto oli lähes 100 miljoonaa euroa, joka on 20% Suomen mediatoimistomarkkinasta. GroupM:n ensisijainen tarkoitus on tarjota asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja ratkaisuja olemalla johtava toimija niin mediaostajana, digitaalisena kumppanina sekä datan, asiakaskokemuksen ja kohderyhmäymmärryksen tuottajana. Lisää GroupM Finlandista: www.groupm.fi.

Toimistomme