Christoffer Hultin GroupM Finlandin toimitusjohtajaksi

GroupM on kehittynyt ja kasvanut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti.

GroupM on nimittänyt Christoffer Hultinin Chief Executive Officeriksi vauhdittamaan kovaa kasvua ja johtamaan GroupM:n kehitystä Suomessa.  

Christoffer tuli Suomen GroupM:ään vuosi sitten. Hänellä on laaja kokemus niin media- kuin mainontasektorilta Suomessa. Lisäksi hänellä on ollut useita globaaleja ja alueellisia markkinointirooleja Nokiassa.

”Odotan innolla GroupM:n kasvun jatkamista Suomessa. Yhdessä osaavien asiantuntijatiimiemme kanssa teemme tiiviisti töitä parantaaksemme asiakkaidemme liiketoiminnallisia tuloksia.”, kertoo Christoffer, ja jatkaa: ”Asiakaskokemus on itselleni aina keskiössä, kun puhutaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä. Tämä on myös linjassa GroupM:n vision sekä monipuolisten data-, teknologia- ja mediakyvykkyyksiemme kanssa.”   

“Meillä on aina ollut todella korkeat ja kunnianhimoiset odotukset GroupM:ää kohtaan Suomessa, ja olemme nähneet erittäin loistavaa kehitystä muutaman viime vuoden aikana. Tätä on vauhdittanut kykymme rekrytoida joukkoomme joitakin toimialan kokeneimmista henkilöistä. Olen todella tyytyväinen, että Christoffer otti tämän roolin vastaan, ja johtaa ryhmäämme eteenpäin Suomessa.”, sanoo Jonas Hemmingsen, GroupM Nordic CEO.

Toimistomme