GroupM Digital

GroupM Digital-yksikkö tarjoaa asiakkaidemme digitaalisen median markkinointihaasteisiin monipuolisia palveluja strategisesta markkinointisuunnittelusta analytiikkapalveluihin ja sisällöntuotantoon.

Tuloshakuinen mainonta ja ohjelmallinen ostaminen
Tehokkuutta hakevalle mainostajalle!
Näkyvyys ja sisältömarkkinointi
Brändien lanseerauksiin ja kuluttajan kouluttamiseen!
Hakumainonta ja hakukoneoptimointi
Ole läsnä kun ostoikkuna aukeaa!
Sosiaalinen media: yhteisöpalvelut ja sisällöntuotanto
Markkinointi on palvelua ja autamme brändejä menestymään!

GroupM Digital-yksikkö tarjoaa asiakkaidemme digitaalisen median markkinointihaasteisiin monipuolisia palveluja strategisesta markkinointisuunnittelusta analytiikkapalveluihin ja sisällöntuotantoon. Ydinosaamisemme kattaa niin oman, ostetun kuin ansaitunkin median markkinointiviestinnän ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen.

Tuloshakuinen mainonta ja ohjelmallinen ostaminen

Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme asiakkaillemme verkkokampanjoita, joissa menestysmittareina ovat konversiot, klikit ja uuden asiakkaan hinta. Tavoitteena on löytää oikea kuluttaja oikeaan aikaan, oikeassa mielentilassa ja kilpailukykyiseen mediahintaan. Välineinä käytetään esimerkiksi hakukonemainontaa (SEM), automatisoitua ostamista (Programmatic buying) mainospörsseistä tai kustannustehokasta display-mainontaa mainosverkostoista. Dashboard-työkalut ja muut mainonnanhallinnan välineet mahdollistavat lähes reaaliaikaisen mainonnan tehon seurannan ja konversio-optimoinnin.

Näkyvyys ja sisältömarkkinointi

Digitaalinen media on erinomainen väline brändin näkyvyyden kannalta. Suunnittelemme näyttäviä mobiili-, video- ja desktop-kampanjoita myynnin lisäämiseksi ja tunnettavuuden kasvattamiseksi. Sisältömarkkinoinnissa tuotamme yhdessä valitun mediatalon kanssa kuluttajia koukuttavaa ja puhuttelevaa sisältöä, ja huolehdimme, että viesti tavoittaa halutun kohderyhmän oikeassa kontekstissa.

 

 

Hakumainonta ja hakukoneoptimointi

Googlen AdWords Academystä valmistuneet suunnittelijat huolehtivat kymmenien kotimaisten ja kansainvälisten brändien hakukonenäkyvyydestä juuri sillä hetkellä, kun kuluttajan ostoikkuna on auki. Lisäksi teemme toimenpidesuunnitelmia orgaanisen näkyvyyden parantamiseksi, ja yhdessä sisällöntuottajien kanssa parannamme ja kehitämme verkkosivujen sisältöä.

Sosiaalinen media: yhteisöpalvelut ja sisällöntuotanto

Digital-yksikön erikoisosaajat huolehtivat puolestasi esimerkiksi Facebook-, YouTube- ja Linkedin-kanavien asiakaspalvelusta sosiaalisessa mediassa. Otamme myös vastuun luovasta sisällöstä. Digital-yksikkö tuottaa sovitusti yhteisöä, seuraajia ja faneja puhuttelevaa digitaalista sisältöä. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi tutkimustarjonnastamme tai ota yhteyttä. Tulemme mielellämme kertomaan lisää! Tutustu myös Research-tiimin digitaalisen median analytiikkapalveluihin.

 

 

Toimistomme