GroupM globaalisti

GroupM on maailman suurin mediatoimistoryhmittymä
(RECMA, Heinäkuu 2012)

Meitä on yli 20 000 työntekijää yli 400:ssa toimistossa, 81:ssä maassa. Olemme päivittäin ja viikoittain yhteydessä ympäri maailman. Osaksi sen takia että monilla asiakkaillamme on joko alueellista tai globaalia toimintaa, mutta myös sen takia että mediaostamisesta on tullut globaalia. 

 

 

Osa pääyhteistyökumppaneistamme on globaaleja media- ja teknologiayhtiöitä.  

Alan visionäärisimmät johtajat

Globaalisti ja alueellisesti meillä on ryhmiä kehittämässä uutta osaamista ja ”best practice”-käytäntöjä. Käytämme samanaikaisesti globaalia kokoamme hyväksi panostamalla vahvasti uusiin kykyihin ja teknologioihin. Globaali johtomme koostuu alan parhaimmista ja visionäärisimmistä johtajista, joita ovat muun muassa:

 

 

Irwin Gotlieb, Chairman

Irwin on ollut osana WPP:tä sitten syyskuun 1999. Hän aloitti Mindsharen globaalina toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana ja huhtikuusta 2003 lähtien hän on ollut GroupM:ssä. Ennen WPP:lle siirtymistä Irwin oli MediaVestin konsernijohtaja, yritys jonka hän perusti joulukuussa 1993. Irwin on saanut kunnian tulla valituksi Adweek / Mediweek All Stariksi kolme kertaa ja hän on myös vastaanottanut President’s Awardin 1997. Hän on myös kaksinkertainen kunniajäsen Advertising Age Media Mavenissä ja helmikuussa 2000 hän sai Advertising Agelta kunniamaininnan Media Player of the Year, kunniamaininta joka on vain jaettu kerran. Lokakuussa 2006 hänestä tuli ensimmäinen mediatoimistojohtaja joka pääsi Broadcast & Cable Hall of Fameen ja tammikuussa 2010 hän vastaanotti Brandon Tartikoff Legacy Awardin. 

 

 

Rob Norman, Chief Digital Officer

Rob istuu WPP Digitalin hallituksessa ja on myös johtokunnan jäsen University of South Carolinan viestintäosaston Centre for Digital Futuressa. Hän istuu myös 4A:n ja Ad Councilin hallituksissa sekä ohjaa City College New Yorkin tunnustettua stipendiohjelmaa. Rob sai myös vuonna 2007 Advertising Agen Media Maven kunniamaininnan.

 

 

Dominic Proctor, President

Ennen kuin Dominic aloitti GroupM:ssä, hän toimi GroupM-toimisto Mindshare WW:n toimitusjohtajana, jota hän oli myös mukana perustamassa vuonna 1997. Dominic aloitti toimistouransa vuonna 1979 ja liittyi J. Walter Thompsonin riveihin 1986. Vuonna 1989 hänestä tuli saman yrityksen mediajohtaja ja kahden vuoden jälkeen hänestä tuli toimitusjohtaja. Tuolloin hän oli nuorin toimitusjohtaja koskaan ja hän istui JWT:n hallituksessa vielä useita vuosia.

 

 

Toimistomme