Mikko Peltomäki

Maxus Finlandin vetäjäksi

Mikko Peltomäki siirtyy Maxus Finlandin COO:ksi ja GroupM:n johtoryhmän jäseneksi sapattivapaalta toimittuaan aiemmin Halti Oy:n Chief Marketing Officerina vastaten muun muassa Haltin brändiuudistuksesta ja markkinoinnin ja myynnin digitalisaatiosta. Lisäksi hän on työskennellyt ToinenPHD:n varatoimitusjohtajana, Toinen Helsingin markkinointiarkkitehtinä ja lukuisissa eri tehtävissä Caratissa kuten asiakkuusjohtajana Lontoossa ja Carat Finlandin toimitusjohtajana. Peltomäki on markkinoinnin laaja-alainen ammattilainen, ja hänellä on pitkäaikainen kokemus useiden johtavien kotimaisten ja kansainvälisten brändien markkinoinnin konsultoinnista, myös kansainvälisellä tasolla.

Peltomäki toteaa: ”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästä Maxus Finlandin vetäjänä ja GroupM:n luomista mahdollisuuksista. Haluan haastaa asiakkaita kehittymään teknologia- ja markkinointiympäristön murroksen keskellä ja johtaa heitä hyödyntämään rohkeasti sen tarjoamat mahdollisuudet omassa liiketoiminnassaan. Maxus Finlandilla on kasvava tiimi, ja tavoitteena on edelleen vahvistaa toimiston ja konsernin strategista osaamista sekä valmiuksia kasvulle. Samalla varmistamme, että  tarjoamme  jatkossakin asiakkaillemme innovatiivisia, vaikuttavia ja helposti toteutettavia ratkaisuja, jotka luovat merkittävää kilpailuetua ja lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen.”

”Loistavaa saada Mikko mukaan remmiin vahvistamaan Maxuksen kasvua! 91% asiakkaistamme uskoo, että teknologinen kehitys on tärkein heidän liiketoimintaansa vaikuttava tekijä tulevaisuudessa, mutta vain 25% heistä tuntee, että olisivat varautuneet riittävällä tavalla, tai valmiita tähän muutokseen. Mikon profiili sopii loistavasti tämän muutoksen johtamiseen”, sanoo Antti Mäki, GroupM COO.

Mikko Peltomäki aloittaa Maxuksen palveluksessa 1. helmikuuta 2017.

Toimistomme