Niina Pankko MEC Finlandin vetäjäksi

Niina Pankko siirtyi MEC Finlandin COO:ksi ja GroupM:n johtoryhmän jäseneksi.

Niina Pankko siirtyi MEC Finlandin COO:ksi ja GroupM:n johtoryhmän jäseneksi toimittuaan aiemmin OMD Finland Oy:n Deputy Managing Directorina. Niinalla on 19 vuoden kokemus mediatoimistotyöstä. Hän on markkinoinnin ammattilainen, ja hänellä on pitkä kokemus useiden eri kotimaisten ja kansainvälisten brändien strategisena kumppanina toimimisesta.

Niina toteaa: ”Olen erittäin innoissani MEC Finlandin vetäjän tehtävistä ja GroupM:n luomista mahdollisuuksista. MEC Finland on erinomaisella kasvu-uralla, jota tulen omalla ammattitaidollani ja kokemuksellani jatkamaan. Erityisesti tavoitteena on vahvistaa MEC Finlandin asemaa muuttuvassa mediatoimistokentässä Suomen markkinoilla. Globaalisti vahva MEC-ketju antaa erinomaiset eväät lokaalille kasvulle muuttuvassa teknologia- ja markkinointiympäristössä.”

Hän jatkaa: ”Haluamme tehdä nykyisten ja uusien asiakkaidemme kanssa tuloksellista yhteistyötä hakien maksimaalista tuottoa heidän markkinointi-investoinneilleen. Lisäksi haluamme rohkaista asiakkaita toteuttamaan innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja, joiden kautta luodaan lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen asetettujen tavoitteiden mukaisesti.”

”1,5 vuotta sitten aloittamamme transformaatioprojekti etenee aikataulussa, ja on hienoa saada Niina mukaan remmiin vahvistamaan MEC Finlandin strategista osaamista. Kova työ, tehdyt muutokset sekä investoinnit alkavat kantaa hedelmää. Tästä todisteena on asiakkaiden – niin nykyisten kuin uusienkin – meihin osoittama luottamus.”, sanoo Antti Mäki, GroupM COO.

Niina Pankko aloitti MEC:n palveluksessa 20. huhtikuuta 2017.

Toimistomme