Samu Hirvas Mindshare Finlandin vetäjäksi

Samu Hirvas, M.Sc. (econ.) siirtyy Mindshare Finlandin COO:ksi 2.10.2017 alkaen.

Tehtävään hän siirtyy L’Oréal ammattilaistuotteiden General Managerin tehtävästä. Samu on toiminut eri tehtävissä L’Orealilla vuodesta 2010. Ennen L’Oreal Finlandia Samun mittava markkinointi- ja mediakokemus pitää sisällään sekä asiakkaan että toimiston puolella työskentelyä mm. Luottokunnassa, G2:ssa ja Toinen Helsingissä.

Asiakaslähtöisyys ja jatkuva eteenpäinmeno sekä asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ovat Mindshare Finlandin kantavia teemoja. Yritys valittiin vuoden mediatoimistoksi aiemmin tänä vuonna.

“Mindshare on yksi suurimpia kansainvälisiä mediatoimistoja, joten erittäin innoissani hyppään remmiin mukaan. Globaalin verkon osana toimiminen, toimialaymmärrys ja teknologiainvestoinnit auttavat meitä tuomaan lisäarvoa suomalaisille mainostajille. Mediamarkkina on jo pidempään ollut murroksessa ja asiakkaat etsivät uusia, innovatiivisia sekä tehokkaita tapoja ja ratkaisuja kohderyhmiensä tavoittamiseen ja aktivointiin”, sanoo Hirvas. ”Vahvan tiimin ja maailman johtavien työkalujen avulla autamme asiakkaitamme hyödyntämään murroksen tuomat mahdollisuudet ja luomme lisäarvoa heille tänään ja huomenna.”

”Samu on loistava lisä joukkoomme. Hän tuo mukanaan vahvan kaupallisen ymmärryksen päivittäistavarakaupan, rahoituksen sekä muodin aloilta. Myös mediatoimistomaailma on hänelle tuttu ja hänen pitkä kokemuksensa brändien maailmasta sekä niiden rakentamisesta ja kehittämisestä auttaa meitä tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa”, sanoo GroupM COO Antti Mäki.

”Haluamme jatkaa ja vahvistaa Mindshare Finlandin kasvua ja Samu on tähän oikea henkilö. Hänen kokemuksensa täydentää hyvin osaamistamme Pohjoismaisella tasolla”, sanoo Martin Ove Rasmussen, Mindshare Nordic CEO.

Toimistomme