Mediatoimistot

Toimistomme ovat osa maailman suurinta markkinointikonsernia, WPP:tä sekä WPP:n mediatoimistoryhmittymä GroupM:ää. Tämä tarkoittaa, että mediatoimistomme voivat tarjota asiakkailleen vahvan neuvotteluvoiman. Tässä ovat toimistomme.


Mindshare
COO: Samu Hirvas
Työntekijöitä: 12
Perustettu: 2013

Brändit koetaan useimmiten median kautta. Tulkitsemme ja käytämme tietoa luodaksemme adaptiivisen lähestymistavan, joka auttaa yrityksiä toimimaan muuttuvassa maailmassa. Uskomme, että kaikki alkaa ja päättyy mediassa.

MEC
COO: Niina Pankko
Työntekijöitä: 11
Perustettu: 2002

MEC Finland on osa GroupM:ää ja kansainvälisesti kuulumme WPP-ketjuun, joka on maailman johtava markkinointiin erikoistunut toimija. Meillä Suomessa asiakkaat ovat alansa johtavia toimijoita monelta eri toimialalta. 

Mediacom
COO: Minna Mäkinen
Työntekijöitä: 8
Perustettu: 2013

Tämän päivän maailmassa oikea viesti, oikeille ihmisille, oikeassa ympäristössä tuo asiakkaillemme kilpailuetua ja siksi Mediacom kutsuu itseään content + connections toimistoksi ja erikoistuu näiden kohtaamispisteiden löytämiseen.

Maxus
COO: Mikko Peltomäki
Työntekijöitä: 8
Perustettu: 2014

Maxus on GroupM:n mediatoimistoista se nuorin ja notkein. Me haluamme olla tekemässä uuden ajan markkinointia ja mukana tiiviisti median jatkuvassa muutoksessa.