Valikko Sulje

Sosiaalisen median markkinointi

Maksettu sosiaalinen media

Sosiaalisen median spesialistimme tuovat kampanjasi näkyviin kanavissa, joita tavoittelemasi kohdeyleisö kuluttaa. Työskentelemme yhteistyössä kanssasi ymmärtääksemme liiketoimintasi tavoitteet ja valjastamme sosiaalisen median kampanjat toimiviksi kokonaisuuksiksi dataan perustuen.

Tiimillämme on vankka kokemus ja näkemys toimivien ja kustannustehokkaiden kampanjoiden rakentamisesta ja toteuttamisesta eri alustoissa kuten Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Youtube, LinkedIn, Jodel ja Tinder – sekä aina tietysti uudet mahdolliset kanavat. Meillä on läheinen suhde medioihin ja mm. Facebook käy kouluttamassa ja kertomassa meille uutuuksista säännöllisin väliajoin, sillä ostovolyymimme ovat mittavat.

Kattavien analytiikka- ja raportointityökalujen sekä reaaliaikaisten dashboardien myötä pystymme analysoimaan, optimoimaan ja mittaamaan kampanjoita sekä niiden avainlukuja saavuttaaksemme parhaan mahdollisen tuloksen tavoitteisiin peilaten. Palvelemme niin globaaleja kuin paikallisia asiakkaita auto-, elintarvike-, ecommerce-, pankki- ja rahoitus-, koulutus-, elektroniikka- kuin vähittäiskaupan aloilla.

Oletpa sitten aikeissa aloittaa maksetun somen parissa, etsit kumppania kehittämään olemassaolevaa sosiaalisen median strategiaasi tai tarvitset osaamista missä tahansa maksetun sosiaalisen median osa-alueella, autamme sinua alusta loppuun.

Paid social -palveluitamme ovat:

  • Maksettujen somekampanjoiden suunnittelu ja konsultointi
  • Kampanjoiden implementointi eri kanaviin
  • Kampanjoiden optimointi
  • Kohderyhmien luonti ja määrittely
  • Mittaus, raportointi ja analyysit