Valikko Sulje
Xaxis

Xaxis on globaali digitaalisen median alusta, joka yhdistää mainostajat ja julkaisijat yleisöihin kaikissa kanavissa. Xaxisin avulla mainostajat saavuttavat korkeamman tuottoprosentin digitaalisen markkinoinnin kampanjoista. Xaxisilla on yli 2 700 asiakasta 36 markkinalla Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella ja Etelä-Amerikassa. Lisätietoja osoitteessa www.xaxis.com. Xaxis on osa WPP konsernia.

Xaxis tarjoaa suomalaisille markkinoijille mahdollisuuden toteuttaa koordinoidusti monikanavaisia ohjelmallisia kampanjoita sekä alan laajimman ja brändiystävällisimmän mainostilaverkoston. Merkittävä osa Xaxisin tarjoamasta mainostilasta on yksinomaan sen asiakkaiden käytössä.

Suomen markkinoilla toimivat mainostajat voivat saada käyttöönsä myös Turbinen, Xaxisin kehittämän uuden sukupolven tiedonhallintajärjestelmän. Turbine on alan ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa tiedonhallintajärjestelmä, joka luo reaaliaikaisesti omia, anonyymiin käyttäjädataan pohjautuvia kuluttajasegmenttejä. Turbinen avulla mainostaja tavoittaa järjestelmän segmentoimat käyttäjät laadukkaan mainostilan kautta kaikissa digitaalisissa kanavissa.

  • Mainostajat saavuttavat keskimäärin Xaxis kampanjoissa noin 43% säästöt mainosnäyttöjen määrässä.
  • 74% Xaxis mainosinventaarista on premium mainospaikkoja tai vain Xaxikselle varattuja.
  • Datalla johdetut kampanjat tuottavat keskimääräin 25% säästöt asiakkaidemme kampanjoihin.
  • 30% julkaisijoista saavat korkeamman CPM hinnan inventaaristaan, verrattuna verkostoihin tai eri ad exchange palveluihin.