Valikko Sulje

Avoimet työpaikat ja työpaikkaedut

Töihin GroupM:lle?

Katso tästä avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus!

Account Director
We are currently strengthening our account leadership team and looking for an Account Director. You might be the person we are looking for if you thrive best on developing media plans and strategies for clients, are knowledgeable and curious about new formats, platforms and channels that are constantly evolving.
Lue lisää →
Programmatic Specialist
As a Programmatic Specialist you will be responsible for planning and implementing programmatic strategies based on an increasingly broad range of products and technologies. A passion for innovative media products, as well as an ability to express yourself is important for success.
Lue lisää →
Avoin hakemus
Jos et löytänyt avoimista työpaikkavaihtoehdoista sopivaa, mutta olet kuitenkin kiinnostunut työskentelemään meillä, jätä avoin hakemus!
Lue lisää →

Työpaikkaetumme

Koulutukset

Osaaminen on kilpailuetumme ja haluamme panostaa työntekijöidemme koulutukseen. Järjestämme työntekijöillemme eri alan koulutuksia niin sisäisesti kuin ulkoisten toimijoiden kautta.

Edenred

GroupM kuuluu Edenred-verkostoon. Työntekijämme saavat käyttöönsä virikekortin, jonka saldoa voi käyttää monipuolisiin liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Aamupala

Aamupala, tuo päivän tärkein ateria. Yrityksessämme on tarjolla aamupala jokaisena päivänä.

LOUNASETU

Tarjoamme työntekijöillemme lounassedun, ja käytössämme on Edenredin ladattavat lounaskortit.

MATKAPUHELINETU

GroupM maksaa puhelinlaskusi ja kustantaa sinulle työpuhelimen.

LAAJENNETTU TYÖTERVEYS

Tärkein resurssimme ovat työntekijät. Kaikilla työntekijöillämme on käytettävissä laajennettu työterveyshuolto ja sen palvelut.

LIUKUVA TYÖAIKA

Jotkut ovat aamuvirkkuja, jotkut tykkäävät nukkua pidempään. GroupM:llä on käytössä liukuva työaika. Valitse siis itsellesi sopivat työajat.

ETÄTYÖMAHDOLLISUUS

Elämäntilanteita on erilaisia ja arki voi muuttua nopeasti. Meillä on tarvittaessa mahdollista työskennellä myös etänä.

TYÖPAIKKAHIERONTA

GroupM:n työntekijänä olet oikeutettu käyttämään työpaikkahierojan palveluita sopimushinnoilla.