Valikko Sulje

Avoimet työpaikat ja työpaikkaedut

Tutustu työpaikkatarjontaamme ja etuihimme sekä mahdollisuuksiin työskennellä ulkomailla tai lähetä meille avoin hakemus!

Audio & Video planner
Haemme joukkoomme audio & video planneria!
Lue Lisää
Print & OOH trainee
We are looking to hire young people on board to work as Print&OOH coordinator trainee to our media agencies Mindshare, Wavemaker and MediaCom.
Lue Lisää
Digital Planner
The potential candidate should have at least 1,5 years hands on experience of digital media planning. Facebook and Adwords experience is a big plus as is technical background from adservers and/or DSPs.
Lue Lisää
Digital Trainee
Haemme joukkoomme muutamaa traineeta avustamaan digitaalisten markkinointikampanjoiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Harjoittelu voi olla osa opintoihisi kuuluvaa työharjoittelua (kesto mielellään 5-6 kk).
Lue Lisää
Ad Ops Trainee
Meillä on tarjolla sinulle harjoittelu/traineepaikka digiyksikössämme mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Yksikkömme suunnittelee ja toteuttaa asiakkaidemme digitaalisten medioiden markkinointikampanjat.
Lue Lisää
Avoin hakemus
Jos et löytänyt avoimista työpaikkavaihtoehdoista sopivaa, mutta olet kuitenkin kiinnostunut työskentelemään meillä, jätä avoin hakemus!
Lue Lisää

GroupM:n työpaikkaedut

Koulutukset

Osaaminen on kilpailuetumme ja haluamme panostaa työntekijöidemme koulutukseen. Järjestämme työntekijöillemme eri alan koulutuksia niin sisäisesti kuin ulkoisten toimijoiden kautta.

Smartum

GroupM kuuluu Smartum-verkostoon. Vakinaistetut työntekijät ovat oikeutettuja saamaan liikunta- ja kulttuuriseteleitä.

Aamupala

Aamupala, tuo päivän tärkein ateria. Yrityksessämme on tarjolla aamupala jokaisena päivänä.

Lounasetu

Tarjoamme työntekijöillemme lounasseteliedun. Voit valita kuukaudessa 5-20 seteliä, joista työnantaja maksaa 25 % ja työntekijä 75 %.

Matkapuhelinetu

GroupM maksaa puhelinlaskusi ja kustantaa sinulle haluamasi puhelimen 500 euroon asti.

Laajennettu työterveys

Tärkein resurssimme ovat työntekijät. Kaikilla työntekijöillämme on käytettävissä laajennettu työterveyshuolto ja sen palvelut.

Liukuva työaika

Jotkut ovat aamuvirkkuja, jotkut tykkäävät nukkua pidempään. GroupM:llä on käytössä liukuva työaika. Valitse siis itsellesi sopivat työajat.

Etätyömahdollisuus

Elämäntilanteita on erilaisia ja arki voi muuttua nopeasti. Meillä on tarvittaessa mahdollista työskennellä myös etänä.

Työpaikkahieronta

GroupM:n työntekijänä olet oikeutettu käyttämään työpaikkahierojan palveluita sopimushinnoilla.