Valikko Sulje

Avoimet työpaikat ja työpaikkaedut

Tutustu työpaikkatarjontaamme ja etuihimme sekä mahdollisuuksiin työskennellä ulkomailla tai lähetä meille avoin hakemus!

Programmatic Analyst Trainee
We are looking for a Programmatic Analyst Trainee to work in our programmatic team. You can be a fresh graduate with relevant educational background or just finishing your studies.
Lue Lisää
SEM Specialist
Oletko kuin kala vedessä hakumainonnan ihmeellisessä maailmassa? Etsimme nyt huipputyyppiä liittymään osaksi mahtavaa tiimiämme.
Lue Lisää
Digital Planner
The potential candidate should have at least 1,5 years hands on experience of digital media planning. Facebook and Adwords experience is a big plus as is technical background from adservers and/or DSPs.
Lue Lisää
Insight analyst
Oletko kiinnostunut työskentelemään Pohjoismaiden suurimmassa mediatoimistokonsernissa? Etsimme markkinatutkimuksesta tai tilastotieteestä kokemusta kartuttanutta huipputyyppiä vakituiseen työtehtävään osaksi Insight-yksikköämme.
Lue Lisää
Avoin hakemus
Jos et löytänyt avoimista työpaikkavaihtoehdoista sopivaa, mutta olet kuitenkin kiinnostunut työskentelemään meillä, jätä avoin hakemus!
Lue Lisää

GroupM:n työpaikkaedut

Koulutukset

Osaaminen on kilpailuetumme ja haluamme panostaa työntekijöidemme koulutukseen. Järjestämme työntekijöillemme eri alan koulutuksia niin sisäisesti kuin ulkoisten toimijoiden kautta.

Edenred

GroupM kuuluu Edenred-verkostoon. Työntekijämme saavat käyttöönsä virikekortin, jonka saldoa voi käyttää monipuolisiin liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Aamupala

Aamupala, tuo päivän tärkein ateria. Yrityksessämme on tarjolla aamupala jokaisena päivänä.

Lounasetu

Tarjoamme työntekijöillemme lounassedun, ja käytössämme on Edenredin ladattavat lounaskortit.

Matkapuhelinetu

GroupM maksaa puhelinlaskusi ja kustantaa sinulle työpuhelimen.

Laajennettu työterveys

Tärkein resurssimme ovat työntekijät. Kaikilla työntekijöillämme on käytettävissä laajennettu työterveyshuolto ja sen palvelut.

Liukuva työaika

Jotkut ovat aamuvirkkuja, jotkut tykkäävät nukkua pidempään. GroupM:llä on käytössä liukuva työaika. Valitse siis itsellesi sopivat työajat.

Etätyömahdollisuus

Elämäntilanteita on erilaisia ja arki voi muuttua nopeasti. Meillä on tarvittaessa mahdollista työskennellä myös etänä.

Työpaikkahieronta

GroupM:n työntekijänä olet oikeutettu käyttämään työpaikkahierojan palveluita sopimushinnoilla.