Valikko Sulje

Media, content, technology

Wavemaker on mediatoimisto, jossa tavoitteenamme on tehdä tulevaisuutta. Miksi? Koska meidät luotiin yksikertaisella tarkoituksella ’’keksiä mediatoimisto uudestaan.’’ Toteutamme missiotamme globaalisti 8600 ihmisen voimin 139 toimistossa, 90 maassa. Tekijämme ovat meidän suurin voimavara, sillä he luovat arvon palveluissamme.

Tavoitteemme on yksinkertainen – auttaa brändejämme ja asiakkaitamme kasvamaan. Tämä tapahtuu median, sisällön ja teknologian kautta. Vahva osaamisemme näillä osa-alueilla näkyy asiakkaidemme kasvuna ja korkeana asiakastyytyväisyytenä!

Lähetä Wavemakerille viesti

Arvolupauksemme ja visio

Tärkeä osa asiakaslupaustamme on kyky tarjota kaikki markkinointipalvelut saman toimiston alta. Wavemaker on dynaaminen kumppani ja tulevaisuuden kasvun rakentaja asiakkailleen. Yhdistämme ammattitaidolla median, sisällön ja teknologian kuluttajan ostoprosessin eri vaiheisiin, ja tunnistamme tavoitteet sekä niitä tukevat ratkaisut.

Suurin intohimomme on kuitenkin ostopolut. Ymmärryksemme siitä, kuinka ja miksi kuluttajat käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät tehden tiettyjä ratkaisuja brändien ja palveluiden suhteen antaa valtavan edun asiakkaillemme parantaen heidän asemaansa markkinoilla.