Valikko Sulje
essencemediacom new logo

EssenceMediacom – People first, better results

Yritysten tärkeimpiä tavoitteita ja samanaikaisesti suurimpia vaikeuksia on kasvaa ja löytää kasvunsa lähteitä. EssenceMediacom auttaa asiakasyrityksiämme löytämään ja hyödyntämään kasvupotentiaalinsa median eri vaiheissa.

Me EssenceMediacomissa uskomme siihen, että yksi tärkeimmistä kasvun tekijöistä ovat ihmiset. Niin asiakasyrityksissämme kuin meidän omien ammattilaisten joukossa. Keskitymme ihmisten osaamiseen, jotta toimitamme parhainta mahdollista ammattitaitoa ja osaamista asiakkaillemme.

Kasvun rakentamiseen käytämme meidän uniikkia ”Systems thinking” ajatteluamme, joka yhdistää datan, teknologian, luovuuden ja auttaa meitä luomaan markkinointiviestinnän strategioita, jotka kasvattavat brändejä ja aikaansaavat myyntiä.

Maailmalla meitä on yli 6500 ammattilaista 125 toimistossa ja Suomessa asiakkaistamme huolehtii osaava joukko markkinoinnin ammattilaisia.

Systems thinkingin lisäksi jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat neljä arvoamme:

Know It – Omistaudu oman osaamisen kehittämiseen ja ole intohimoinen sen suhteen, mitä kaikkea voit oppia muilta.

Push It – Ole rohkea äläkä tyydy ’’good enough’’ tyyppiseen ajatteluun. Pyri löytämään uusia näkökulmia ja tähtää uusien innovaatioden löytymiseen.

Share It – Jaa ajatukset muiden kanssa ja ole myös utelias oppimaan. Tällä tavalla hyödynnämme kaikkia ihmisiä ympärillämme.

Do It – Ota vastuuta työstä ja toimi, jotta voimme onnistua yhdessä!

Lähetä EssenceMediacomille viesti