Valikko Sulje

Nopeus, yhteistyö, provokaatio

Mindshare on mediatoimisto, jossa uskomme adaptatiiviseen markkinointiin. Mitä sillä tarkoitamme?

Suunnittelumme perustuu jatkuvaan oppimiseen, reagointiin ja mittaamiseen. Adaptiivinen markkinointi integroi tekemisen kaikki osa-alueet: omat, ostetut ja ansaitut kanavat. Käyttämällä reaaliaikaista dataa ja analytiikkaa, voidaan jatkuvasti seurata, oppia ja optimoida tekemistä. Siten saavutetaan parempia tuloksia toiminnan jokaisessa vaiheessa.

Arvoinamme ja tekemisemme ohjenuorana toimivat nopeus, yhteistyö ja provokaatio. Nopeutta vaaditaan adaptatiivisen markkinoinin tekemiseen: nopeutta tiimiltä reagoida saadun datan ja analytiikan pohjalta. Tiimityö on kykyä luoda juuri asiakkaalle sopivat tiimit sekä toimia avoimesti kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa oli se sitten mainostoimisto, viestintätoimista tai jokin muu yhteistyökumppani. Uskomme, että avoimuudella ja aidolla yhteistyöllä saavutetaan parhaat tulokset. Myös tervettä provokaatiota tarvitaan haastamaan nykyinen. Rohkeus haastaa itsemme, tiimimme ja asiakaamme tuottaa yleensä parhaan lopputuloksen.

Olemme täyden palvelun mediatoimisto.  Suomessa asiakkaitamme palvelee 23 ammatilaisen yhteisö. Tukenamme on maailmanlaajunen verkosto yli 7000 työntekijän voimin lähes sadassa maassa.

Lähetä Mindsharelle viesti