Valikko Sulje

Palvelut

Mediamarkkina on tällä hetkellä valtavassa murroksessa johtuen kuluttajien käyttäytymisen muutoksesta. Median kulutus siirtyy huimalla vauhdilla sähköisiin kanaviin. Tämä tarjoaa valtavat mahdollisuudet tehdä asioita tehokkaammin kuin ennen, mutta tämä vaatii aivan uudenlaista osaamista kuin aikaisemmin. Teknologian ja datan hyödyntäminen tuo markkinoinnin uudelle tasolle mutta se tekee maailmasta myöskin hyvin paljon monimutkaisemman. Ensisijainen tavoitteemme on kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa kannattavasti.

Olemme GroupM:ssä panostaneet erikoisosaamisten kehittämiseen, kuten mm. datan hallinnointiin, business intelligenceen, ostojen optimointiin ja digitaalisuuteen. Kaikki osa-alueet ovat täysin integroituja mediatoimistojemme tarjontaan.


Xaxis

Xaxis on globaali digitaalisen median alusta, joka yhdistää mainostajat ja julkaisijat yleisöihin kaikissa kanavissa.

Tutkimus ja analytiikka

Insight-yksikkö tarjoaa asiakkaidemme tiedontarpeisiin monipuolisia tutkimusratkaisuja ja analyysipalveluja.

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisen median spesialistimme tuovat kampanjasi näkyviin kanavissa, joissa sen tuleekin kohdeyleisöllesi näkyä.

Hakusanamainonta | SEM

Hakusanamainonta eli SEM (search engine marketing) tarkoittaa maksettua näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa, Bingissä ja Yandexissa.

Hakukoneoptimointi | SEO

Hakukoneoptimointi, eli SEO (search engine optimization) tähtää verkkosivun sijoituksen nousuun, sekä yrityksesi löydettävyyden parantamiseen hakukoneen tulossivulla.

Vaikuttajamarkkinointi

Haluaisitko käyttää vaikuttajia kampanjassasi tai rakentaa pidempikestoisen vaikuttajastrategian tukemaan liiketoimintaasi ja sen tavoitteita?