Valikko Sulje

GroupM Finland uudistuu: yhtiön johtoon Minna Mäkinen

GroupM uudistaa toimintamalliaan ja lisää entisestään toimistobrändiensä ja konsernin välistä yhteistyötä. GroupM ja sen suurimmat toimistot (Mindshare, Wavemaker sekä MediaCom) ovat menestyneet viime vuosina erittäin hyvin asiakaskilpailutuksissa ja ovat voittaneet merkittäviä asiakkuuksia. GroupM tarjoaa toimistobrändeilleen mm. teknologiaan, dataan ja mediasuunnitteluun ja ostamiseen liittyviä palveluita.   

Minna Mäkinen ja Christoffer Hultin

Kasvun myötä organisaatiota ja johtamista halutaan kehittää ja hakea synergioita toimistobrändien ja konsernin kesken. Muutoksella keskitytään entisestään lisäämään asiakasymmärrystä Groupin toiminnoissa. Jatkossa Suomen GroupM:ää  luotsaa MediaComin operatiivisena johtajana toiminut Minna Mäkinen. Minna Mäkinen on ollut ryhmän palveluksessa vuodesta 2016 ja johtanut MediaComia koko tuon ajan. Mäkinen jatkaa edelleen myös MediaComin operatiivisena johtajana.

”Olen todella tyytyväinen Minnan ottaessa GroupM:n Finlandin vetovastuun. Hän on ollut keskeisessä roolissa yhtiön kehityksessä ja kasvussa. Samalla hänellä on vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta ja siitä miten me voimme auttaa heitä kasvamaan. Olen ylpeä liiketoimintamme kehittämisen jatkumisesta Suomessa Minnan ja vahvan tiimin avulla, Christoffer Hultinin siirtyessä uuteen Nordicpositioon GroupM:n sisällä sanoo GroupM Nordic CEO Jonas Hemmingsen.  

”Niiden vuosien aikana, joina olen ollut ryhmän palveluksessa, olen nähnyt kasvun reilu 30 hengen yrityksestä nyt n. 100 hengen konserniksi. Meillä on kasassa aivan huikea joukkue, joka tätä tarinaa joka päivä rakentaa. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet mm. etätyön johdosta todella raskaita mutta olen todella vaikuttunut siitä miten ihmisemme ovat sitoutuneet tekemään töitä asiakkaidemme menestyksen eteen. Minulle tämä on luonnollinen siirtymä katsomaan näkymää hieman eri vinkkelistä. Meille keskiössä ovat meidän ihmiset sekä asiakkaat. Itse todistan joka päivä sitä intohimoa, jota meidän ihmisillä on asiakkaidemme markkinoinnin kehittämiseen. Jatkan itse myös asiakastyössä, koska sieltä se tarpeen ymmärrys kumpuaa”, toteaa Minna Mäkinen.  

GroupM Finlandin edeltävä toimitusjohtaja Christoffer Hultin ojentaa kapulan Mäkiselle hyvillä mielin sillä hän on aloittanut uudessa roolissa, kansainvälisenä konsulttina, GroupM:n lanseeraamassa Acceleration –liiketoimintayksikössä, joka modernisoi markkinointia yhdistämällä liiketoimintaymmärryksen, strategian, teknologian sekä datan.  

Lisätiedot:

Minna Mäkinen, 040 824 0002 

Christoffer Hultin, 040 566 5802 

Jonas Hemmingsen, +45 40 46 61 14