Valikko Sulje

GROUPM GOOGLE MARKETING PLATFORMIN PARTNERIKSI

GROUPM ALOITTAA GOOGLEN MARKETING PLATFORM PARTNERINA

Google on myöntänyt Tanskassa sijaitsevalle GroupM Nordicille Google Marketing Platform Sales -sertifikaatin. GroupM voi nyt myydä ja palvella Google Marketing Platformin tuotteita USA:n teknologiajätin puolesta. Tämä mahdollisuus annetaan vain harvoille yrityksille maailmanlaajuisesti.

GroupM Nordic on virallisesti sertifioitu Google Marketing Platform Sales partneriksi tehden siitä suurimman Pohjoismaissa toimivan mediatoimiston, joka voi neuvotella lisenssejä kaikista Googlen markkinointipalveluista. Google myöntää serifikaatteja vain harvoille ja valituille ainoastaan kutsulla ja on Google Marketing Platformin korkeimman tason kumppanitila. Yhdessä muiden Googlen sertifikaattien, kuten Google Cloud Platform Partnerin kanssa, GroupM Nordic on nyt erittäin vahvassa asemassa muiden digitaalisten konsulttiyritysten joukossa Euroopassa.

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Google on valinnut GroupM Nordicin myyntikumppaniksi EMEA: ssa”, sanoo GroupM Finlandin toimitusjohtaja Christoffer Hultin, ”Tämä lähettää selkeän signaalin siitä, että olemme konsulttitoimistona täyttäneet tavoitteemme olla markkinointiteknologian osaavimpien neuvonantajien joukossa, joilla on tarvittava osaaminen neuvomaan asiakkaitamme ja Googlen asiakkaita Googlen teknologiapinnassa. Tunnustus myyntikumppanina on iso kunnia ammattitaitoisille työntekijöillemme, että olemme saavuttaneet tämän aseman, ja käsiteltyämme yli 175:n Google-tuotteiden sertifikaattia Pohjoismaissa. Yhteistyömme Googlen kanssa myyntikumppanina markkinointialustalla nopeuttaa konsultointiliiketoimintaamme digitaalisessa muutoksessa. Viimeisten 18 kuukauden aikana olemme nähneet valtavaa kasvua näissä projekteissa, ja myyntikumppanin sertifikaatin avulla olemme jo voittaneet useita hankkeita sekä Pohjoismaissa että niiden ulkopuolella.”

Kumppanuuden myötä GroupM lisää investointeja konsultointiliiketoimintaansa tavoitteenaan siirtää GroupM perinteisestä mediatoimistoryhmästä digitaaliseen konsulttiyritykseen. GroupM Nordic on perustanut uuden pohjoismaisen liiketoimintayksikön, joka on omistettu Google Sales Partner -toiminnolle, ja sitä johtaa Michael Hein Krogh toimitusjohtajana.

 

Lisätietoja:

Christoffer Hultin, GroupM Finland toimitusjohtaja

Sähköposti: christoffer.hultin@groupm.com

Timo Petänen, COO, Head of OneM

Sähköposti: timo.petanen@groupm.com