Valikko Sulje

GroupM kokoaa yli 400 pohjoismaista markkinoinnin ja median asiantuntijaa uuteen GroupM Nexus –yksikköön

Media- ja viestintäkonserni GroupM yhdistää pohjoismaisella tasolla kaikki asiantuntijansa yhden perustettavan tiimin – GroupM Nexus – alle. Lisäksi uudella organisaatiolla on jaettu pohjoismainen johtajuus, mikä avaa rajat yli 400 asiantuntijalle Pohjoismaissa.

GroupM:n kautta ostetaan joka neljäs mainos Pohjoismaissa

GroupM Nexus toimii asiantuntijaorganisaationa Mediacomin, Mindsharen ja Wavemakerin asiakkaille. GroupM hallinnoi noin joka neljättä Pohjoismaissa nähtävää mainosta. Pohjoismaiden isoimpana markkinointi- ja konsultointitoimistona tiedämme, että niin isojen globaalien mainostajien kuin paikallisten asiakkaiden tarpeet vaihtelevat ja asiantuntijoilta vaaditaan laajaa moniosaamista. GroupM Nexuksen rajat avaava Pohjoismainen yhdistyminen mahdollistaa parhaiden resurssien kohdentamisen asiakastarpeen mukaan.

Timo Petänen ja Minna Mäkinen

Timo Petänen ja Minna Mäkinen

Suora pääsy maailman parhaaseen teknologiaan ja osaamiseen

”Toimimme alalla, joka muuttuu päivittäin. Muutostahti tarkoittaa, että meidän pitää pystyä oppimaan nopeasti. Kun muutama vuosi sitten aloitimme Suomessa varsinkin digitaalisten asiantuntijoidemme keskittämisen yhteen yksikköön, olimme organisoitumisessa selkeästi edelläkävijoitä ja nyt näemme saman kehityksen tapahtuvan niin toimialalla kuin maailmallakin.

”Se, että kokoamme nyt kaikki asiantuntijat yhteen Nordic-tasoiseksi organisaatioksi on luonteva askel tällä matkalla ja mahdollistaa koko pohjoismaisen asiantuntemuksemme entistä helpommin asiakkaidemme ulottuville”, sanoo Minna Mäkinen, GroupM Finlandin toimitusjohtaja.  

”Digitaalisen markkinoinnin jatkuva kasvu, digitalisoitumisen ulottuminen perinteisen median tontille, datan ja yksityisyyden tuomat muutokset, ja uuden teknologian mahdollisuudet haastavat asiantuntijoiden osaamisvaatimuksia. Maiden välisten siilojen purkamisen ja Pohjoismaiden välisten synergioiden löytymisen uskomme tuovan Suomen markkinalle ja meidän asiantuntijoillemme osaamisinvestointeja.  Meidän asiantuntijalle sekä asiakkaalle tämä yhdistyminen on hieno asia, josta olen todella tyytyväinen. Lisäksi Suomen mediamarkkinakoossa harva toimija oikeasti pystyy merkkittäviin teknologia investointeihin. Nordic-organisaatio avaa meille oven niin parhaaseen teknologiaan kuin osaamiseen yli rajojen”, päättää Timo Petänen, GroupM Nexuksen Suomen johtaja.

Lisätiedot:

Minna Mäkinen, 040 824 0002 

Timo Petänen, 040 661 2771