Valikko Sulje

COVID-19 poikkeustila

Koronavirus on globaali pandemia, jolla on suuret ja pitkävaikutteiset seuraukset.

Tilannekuva niin terveystilanteen, talouden, myynnin kuin markkinoinnin osalta etenee sekä viikkotasoisesti trendeinä, sekä samanaikaisesti sahaa päivittäin.

Kirjoitamme tänne havaintoja ja ajatuksia markkinoinnin tueksi sitä mukaa kun kuva täydentyy. Lisäksi olemme koonneet sivulle linkkejä ja tietolähteitä, joita seuraamme päivittäin sekä annamme vinkkejä muiden toimijoiden julkaisemista artikkeleista ja tutkimuksista, jotka ovat puhuttaneet meitä.

GroupM:n kautta kulkee kolmasosa maailman mediaeuroista, ja meillä on pääsy verkostomme kautta eri markkinoilla laadittuihin analyyseihin. Lisäämme näitä analyysejä sivustolle viikottain. Kaikki ei siirry sivustolle hetkessä. Tutut yhteyshenkilönne auttavat ja palvelevat teitä saamaan vastauksia kysymyksiin, jotka teitä kaikkein eniten askarruttavat.

GroupM:llä on käytössään useita nopeita ja ketteriä työskentelymalleja, mikäli haluatte hahmottaa kanssamme tiekarttaa kriisistä toipumisvaiheen kautta uuteen normaaliin. Toimistomme kaikki palvelut ovat käytössänne normaalisti vaikka työskentelemmekin hallituksen suosituksen mukaisesti etätyömoodissa.

Näkemyksiä yleisestä markkinatilanteesta

     

  • Terveystilanteen kehittyminen
  • Talouden tilannekuva
  • Näkemyksellisiä sivustoja ja artikkeleita

Covid-19 vaikutukset mediakuluttamiseen ja markkinointiin

  • Suosituslista mainostajalle
  • Markkinoinnin muuttuminen
  • Ennusteet mediakulutukseen